KERAVA

Keravan hammaslääkäriasema on vuonna 1975 perustettu hammaslääkäriasema Keravalla. Vastaanottomme sijaitsee Keravan ydinkeskustassa Aurinkomäki puiston kulmilla, Ruusukuva Oyn ja ravintola Hesburger talon toisessa kerroksessa osoitteessa

Paasikivenkatu 1 a 3 04200 Kerava.

Olemme yksityinen ketjuihin kuulumaton vastaanotto Keravan keskustassa. Vastaanotolla on yli 30v historia Keravalaisten hampaiden ja suun terveyden hoidosta. Hammaslääkäriaseman nykyisenä omistajana on erikoishammaslääkäri Pekka Kallio.

Hammaslääkäriasemamme on varusteltu erittäin korkeatasoisesti hyvän hammashoidon ja potilaiden viihtyvyyden varmistamiseksi. 

Hoidamme potilaitamme yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Meiltä löydät ammattitaitoista palvelua suun ja hampaiden tarkastusten ja perushammashoidon lisäksi erikoishammaslääkäritasoista osaamista iensairauksiin, suukirurgisiin toimenpiteisiin sekä hampaiden korvaamisiin liittyvissä ongelmissa.

Mikäli haluat lisätietoa hammaslääkäriaseman toiminnasta ota meihin yhteyttä.

Ajanvaraukset vastaanotolleni Keravan Hammaslääkäriasemaan voi tehdä joko lähettämällä sähköpostia tai puhelimitse. 

Keravan Hammaslääkäriaseman puhelinvaihde palvelee numerossa

09 242 9494

ma–to 8–19 ja pe 8–15.

 

TIKKURILA

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus on vuonna 1989 perustettu hammaslääkäriasema Tikkurilassa, Vantaalla. Vastaanottomme sijaitsee K-market Ylivedon ja Alkon talon kolmannessa kerroksessa osoitteessa

Talvikkitie 32 B 01300 Vantaa.

Sopii myös liikuntarajoitteisille. Meille pääsee hissillä suoraan myös pohjakerroksen parkkihallista.

Ajanvaraukset vastaanotolleni Tikkurilan Hammaslääkärikeskukseen voi tehdä joko nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Aikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen puhelinvaihteeseen.

Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen puhelinvaihde palvelee numerossa

09 857 3100

ma–to 8–19 ja pe 8–15.

 

©2020 Erikoishammaslääkäri Pekka Kallio.

Puh: 050 5595 536

pekka.kallio@implanthouse.net

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now