KERAVA

Keravan hammaslääkäriasema on vuonna 1975 perustettu hammaslääkäriasema Keravalla. Vastaanottomme sijaitsee Keravan ydinkeskustassa Aurinkomäki-puiston viereisessä talossa (entinen Hesburgerin talo) toisessa kerroksessa osoitteessa

Paasikivenkatu 1 a 3 04200 Kerava.

Olemme yksityinen ketjuihin kuulumaton vastaanotto. Vastaanotolla on yli 30 vuoden historia keravalaisten hampaiden ja suun terveyden hoidosta. Hammaslääkäriaseman nykyinen omistaja on erikoishammaslääkäri Pekka Kallio.

Hammaslääkäriasemamme on varusteltu erittäin korkeatasoisesti hyvän hammashoidon ja potilaiden viihtyvyyden varmistamiseksi. 

Hoidamme potilaitamme yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme erikoishammaslääkäritasoista osaamista iensairauksiin, suukirurgisiin toimenpiteisiin sekä hampaiden korvaamisiin liittyvissä ongelmissa.

Mikäli haluat lisätietoa hammaslääkäriaseman toiminnasta ota meihin yhteyttä.

Ajanvaraukset Keravan Hammaslääkäriasemalle voi tehdä joko lähettämällä sähköpostia tai puhelimitse. 

Keravan Hammaslääkäriaseman puhelinvaihde palvelee numerossa

09 242 9494

ma–to 8–19 ja pe 8–15.

 

TIKKURILA

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus on vuonna 1989 perustettu hammaslääkäriasema Tikkurilassa, Vantaalla. Vastaanottomme sijaitsee K-market Ylivedon ja Alkon talon kolmannessa kerroksessa osoitteessa

Talvikkitie 32 B 01300 Vantaa.

Sopii myös liikuntarajoitteisille. Meille pääsee hissillä suoraan myös pohjakerroksen parkkihallista.

Ajanvaraukset vastaanotolleni Tikkurilan Hammaslääkärikeskukseen voi tehdä joko nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Aikojen peruutukset tulee tehdä puhelimitse Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen puhelinvaihteeseen.

Tikkurilan Hammaslääkärikeskuksen puhelinvaihde palvelee numerossa

09 857 3100

ma–to 8–19 ja pe 8–15.