ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

PEKKA KALLIO


KUKA

Olen Helsingistä 1986 valmistunut hammaslääkäri. Hammaslääketieteen tohtori ja kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäri. Toimin pääkaupunkiseudulla Vantaalla ja Keravalla sekä Lontoossa. 

Olen tehnyt implanttihoitoja yli 20v ja keskittynyt osaamistani välittömiin implantointeihin viimeisen 5v ajan. Kartutan osaamistani edelleen kurssittamalla itseäni ulkomailla alan huippujen seurassa noin 20 päivää vuodessa.

OSAAMINEN

Parasta osaamistani on hammasimplanttien laitto hampaan poiston yhteydessä ns. välittömän implantoinnin tekniikka. Tämä on potilaalle helpompi, nopeampi ja halvempi tapa saada uusia hampaita kuin perinteinen tekniikka. Hyvä esteettinen lopputulos on myös paremmin ennakoitavissa, luu- ja ienkudoksen säilyessä poistoa edeltävällä tasolla. Perinteisesti hampaan poiston jälkeen on odotettu 6kk poistokuopan luutumista ennen hammasimplantin asettamista, jonka jälkeen implantin luutumista on vielä odoteltu 3 kuukautta ennen lopullisen kruunun/sillan asettamista. Välittömän implantoinnin aikataulu alusta loppuun on yleensä 3 kuukautta. Esteettisellä etualueella poiston/implantoinnin yhteydessä tehdään aina väliaikainen kruunu/silta. Potilas voi hymyillä toimenpiteen jälkeen. Yksittäisen hampaan korvaamisen kustannukset potilaalle hammasimplantilla ovat 1600-2000€.

IMPLANTOLOGIA

Välittömän implantoinnin onnistuminen on samaa luokkaa kuin perinteisellä tekniikalla n 99% ja pitkäaikaistutkimuksissa jopa parempi. Käytämme Megagenin Anyridge implantteja (http://www.imegagen.com), jotka soveltuvat poikkeuksellisen hyvin välittömään implantointiin. Implantoinnin yhteydessä käytettävä keinoluu on Osteobiolin tuotteita (https://www.osteobiol.com).

 
 

YHTEYSTIEDOT

Varaa aika maksuttomaan lyhyeen implanttikonsultaatioon (15min) joko Keravalle tai Tikkurilaan alla olevista numeroista.

Tikkurilan Hammaslääkärinkeskukseen voit tehdä ajanvarauksen myös netissä: www.oris.fi (Tikkurilan hammaslääkärikeskus).

Puhelinvaihde palvelee ma–to 8–19 ja pe 8–15.

EHL Pekka Kallio Keravan klinikka

Paasikivenkatu 1 A 3

Toinen kerros

04200 Kerava

Puh 09 2429494

Tikkurilan Hammaslääkärikeskus

Talvikkitie 32B, Kolmas kerros

01300 Vantaa

Puh 09 8573100

 

©2019 Erikoishammaslääkäri Pekka Kallio. Puh: 050 5595 536